אודותינו>
עצות שימושיות
אם יש לכם מאפייה או עסק המייצר דברי מאפה,אם אתם עומדים לפתוח מאפייה או קונדיטוריה; כדאי להכיר את מגוון האמצעים העומדים לרשותכם בתחום הציוד לאפייה. לפניכם מידע כללי על איך לבחור את הציוד המתאים, וכן מידע בנושאים מגוונים יסייעו לכם בבחירת הציוד.
היתרונות בחדר תפיחה קירור Retarder Proofer
חדר תפיחה קירור, Retarder proover ממקסם את תהליך התפיחה הסופי של המוצר
מידע כללי על שירותי הייעוץ
יוסי גוטליב, מנכ"ל חברת י. גוטליב שיווק וניהול, מומחה לציוד ואביזרים לתעשיית האפייה
אפיית לחם גוטיב
אפיה במאה ה-21
הלקוח המודרני מחפש לחם טבעי, איכותי והכי טרי שאפשר ומוכן לשלם עבורו הרבה
פרופיל עסקי קונדיטוריה ומאפיה
ענף הקונדיטוריות מהווה חלק מענף מוצרי המאפה בו פעילים כ- 600 חברות ועסקים. לפניכם מידע מרוכז שיסייע לקראת הקמת קונדיטוריה או מאפיה
ציוד מאפייה - מרדדת לבצק
איך בוחרים מרדדת לבצק בצורה הכי נכונה והמקצועית שמתאימה לצרכיכם?
מכשיר לסיוע בהכנת דפי רולדה
חדש מכשיר לסיוע בהכנת דפי רולדה
אפייה עם אוויר מבוקר
חידוש בתחום תנורי האפיה לאפייה אחידה, מבית היוצר של חברת מיווה מגרמניה
מלושים לבצק
מלוש לבצק הינו המכונה הראשונה הדרושה לעסק. מלוש נכון בקיבולת הבצק הנכונה ובעל תכונות רצויות יביא לתוצאות טובות.
ג`חנון בייתי בתהליך תעשייתי
כיצד ניתן לייעל את תהליך הכנת הג`חנון הבייתי
  

י. גוטליב משווקת את כל הציוד למאפיות וקונדיטוריות. התע"ש 24/45 כפר סבא טל:- 09-7667866  פקס: - 09-7667877