תיאור
מעגלת אקסנצרית – פתרון אידיאלי לעיגול ועיצוב בצק איכותי
מעגלת אקסנצרית מתאימה לעיגול הסופי של בצק לאחר מנוחה, ומספקת פתרון מקצועי למאפיות וקונדיטוריות. היא מאפשרת עבודה עם בצקים רכים מאד עם לחות גבוהה, תוך חיקוי עבודת היד של האופה ומספקת תוצאה איכותית.
העבודה הסיבובית במעגלת זו מאפשרת גלגול מוצרי מאפה עם אחוזי מים גבוהים, כמו לחמניות, כדורי בצק לפיצה וכיכרות לחם – כל זאת עם תפוקה מרשימה של עד 1,800 יחידות בצק לשעה. מעגלת בצק זו מצוידת בטווח משקלים רחב של 75 גרם עד 4,000 גרם, ומאפשרת עיגול בצק מקצועי וייעול תהליכי העבודה, כל זאת בזכות האפשרות לשנות את עוצמת הלחיצה.
מושלמת עבור מאפיות גדולות, מאפיות לחמים, וקונדיטוריות המעוניינות לשדרג את תהליך הייצור ולספק מוצרי מאפה באיכות גבוהה ובזמן קצר.



