מרדדת Cutomat

מרדדת קטומט – רידוד וחיתוך בצק באופן מקצועי ויעיל

קטומט היא מרדדת בצק עם תחנת חיתוך מובנית, הפתרון המושלם עבור מאפיות וקונדיטוריות שבהן שטח העבודה מוגבל.
באמצעותה תוכלו לעבד בקלות את הבצק ליריעה אחידה, שהמכונה חותכת באופן אוטומטי לצורות הרצויות, להמשך עיבוד על מסוע היציאה.

תהליך העבודה במרדדת קטומט:

רידוד הבצק: הבצק נפרס בעדינות ליריעה אחידה בעובי הרצוי.

מעבר לתהליך החיתוך: המכונה עוברת לחיתוך אוטומטי.

חיתוך מדויק: הבצק נחתך לצורות המוגדרות לפי צרכי הייצור.

עיבוד על מסוע היציאה: הצורות החתוכות מוכנות למילוי, קיפול או כל שלב עיבוד נוסף.

יתרונות:

  • עיבוד מהיר ואחיד לכל סוגי הבצק.
  • חסכון במקום בזכות שילוב של רידוד וחיתוך במכונה אחת

לצפייה בעלון המידע.

תיאור

מרדדת קטומט – רידוד וחיתוך בצק באופן מקצועי ויעיל

קטומט היא מרדדת בצק עם תחנת חיתוך מובנית, הפתרון המושלם עבור מאפיות וקונדיטוריות שבהן שטח העבודה מוגבל.
באמצעותה תוכלו לעבד בקלות את הבצק ליריעה אחידה, שהמכונה חותכת באופן אוטומטי לצורות הרצויות, להמשך עיבוד על מסוע היציאה.

תהליך העבודה במרדדת קטומט:

רידוד הבצק: הבצק נפרס בעדינות ליריעה אחידה בעובי הרצוי.

מעבר לתהליך החיתוך: המכונה עוברת לחיתוך אוטומטי.

חיתוך מדויק: הבצק נחתך לצורות המוגדרות לפי צרכי הייצור.

עיבוד על מסוע היציאה: הצורות החתוכות מוכנות למילוי, קיפול או כל שלב עיבוד נוסף.

יתרונות:

  • עיבוד מהיר ואחיד לכל סוגי הבצק.
  • חסכון במקום בזכות שילוב של רידוד וחיתוך במכונה אחת

לצפייה בעלון המידע.

הניסיון שלנו – היתרון שלכם!

עם ותק של עשרות שנים בענף המאפיות והקונדיטוריות, אנו מספקים פתרונות טכנולוגיים מתקדמים ומותאמים אישית, בליווי מקצועי לאורך כל הדרך. אנו שותפים להצלחת העסק שלכם — מהייעוץ הראשוני ועד להטמעת הציוד והשירות השוטף

מרדדת Cutomat

תיאור

מרדדת קטומט – רידוד וחיתוך בצק באופן מקצועי ויעיל

קטומט היא מרדדת בצק עם תחנת חיתוך מובנית, הפתרון המושלם עבור מאפיות וקונדיטוריות שבהן שטח העבודה מוגבל.
באמצעותה תוכלו לעבד בקלות את הבצק ליריעה אחידה, שהמכונה חותכת באופן אוטומטי לצורות הרצויות, להמשך עיבוד על מסוע היציאה.

תהליך העבודה במרדדת קטומט:

רידוד הבצק: הבצק נפרס בעדינות ליריעה אחידה בעובי הרצוי.

מעבר לתהליך החיתוך: המכונה עוברת לחיתוך אוטומטי.

חיתוך מדויק: הבצק נחתך לצורות המוגדרות לפי צרכי הייצור.

עיבוד על מסוע היציאה: הצורות החתוכות מוכנות למילוי, קיפול או כל שלב עיבוד נוסף.

יתרונות:

  • עיבוד מהיר ואחיד לכל סוגי הבצק.
  • חסכון במקום בזכות שילוב של רידוד וחיתוך במכונה אחת

לצפייה בעלון המידע.

מרדדת Cutomat

תיאור

מרדדת קטומט – רידוד וחיתוך בצק באופן מקצועי ויעיל

קטומט היא מרדדת בצק עם תחנת חיתוך מובנית, הפתרון המושלם עבור מאפיות וקונדיטוריות שבהן שטח העבודה מוגבל.
באמצעותה תוכלו לעבד בקלות את הבצק ליריעה אחידה, שהמכונה חותכת באופן אוטומטי לצורות הרצויות, להמשך עיבוד על מסוע היציאה.

תהליך העבודה במרדדת קטומט:

רידוד הבצק: הבצק נפרס בעדינות ליריעה אחידה בעובי הרצוי.

מעבר לתהליך החיתוך: המכונה עוברת לחיתוך אוטומטי.

חיתוך מדויק: הבצק נחתך לצורות המוגדרות לפי צרכי הייצור.

עיבוד על מסוע היציאה: הצורות החתוכות מוכנות למילוי, קיפול או כל שלב עיבוד נוסף.

יתרונות:

  • עיבוד מהיר ואחיד לכל סוגי הבצק.
  • חסכון במקום בזכות שילוב של רידוד וחיתוך במכונה אחת

לצפייה בעלון המידע.

מוצרים קשורים: