ציוד>קווי ייצור לבצק ומוצרי בצק>מערכות לייצור לחמים שונים ובאגטים>ציוד וקווים לייצור מוצרי לחם לאופה המקצועי>
מחלקת חדישה לבצק בשיטת ATOUPAINS מתוצרת Merand
 ATOUPAINS  הנה שיטת עבודה חדשנית לחלוקה וייצור מוצרי לחם מתוצרת חברת Merand הצרפתית.
שימוש במחלקת המיוחדת מאפשרת מעבר לחלוקה הרגילה ל20 יחידות לחלק בצקים עתירי מים למשקלים שונים. השיטה מאפשרת הכנת בצק שנח מראש במקרר , חיתוכו ואפייה ישירה ללא צורך בתפיחה נוספת
אופציה נוספת הנה אביזר מיוחד לבאגט עתיר מים.

מערכות אלה עובדות בעולם ובישראל במאפיות ארטיזאניות נבחרות לשביעות רצון הלקוחות.
להלן סרטו הדגמה לשיטה:
  

י. גוטליב משווקת את כל הציוד למאפיות וקונדיטוריות. התע"ש 24/45 כפר סבא טל:- 09-7667866  פקס: - 09-7667877