מחלקת ווליומטרית | CALYBRA EXPRESS

מחלקת ווליומטרית CALYBRA של Artezen – פתרון מקצועי לחלוקה אחידה של בצק

המחלקת ווליומטרית CALYBRA מהווה כלי חיוני בתעשיית האפייה והקונדיטוריה, ומיועדת לחלוקה מדויקת של בצק לחתיכות במשקל אחיד באופן רציף. המכונה, המוכרת גם כ”שוקלת” בלשון האופים, מציעה פתרון אידיאלי למאפיות ולמפעלי קונדיטוריה המייצרים לחמים, פיצות ומוצרים נוספים בקווים רציפים.

הCALYBRA מציעה יכולת עבודה עם מגוון רחב של סוגי בצקים, כולל בצקים קשים, רכים, פיצה, ללא גלוטן ועוד, ומבצע חלוקה מדויקת גם בבצקים עם תכולת מים של 45%-80%. ייחודה של המחלקה טמון ביכולת לעבוד ללא שמן, מה שמפחית את השפעת השמן על מרקם הבצק ומסייע לשמור על איכות המוצרים. בנוסף, השימוש במכונה חוסך אלפי שקלים בשנה, שכן אין צורך בשמן לתפעול השוטף.

העיצוב הקומפקטי של מחלקת ה-CALYBRA מעניק גמישות מרבית בתהליך הייצור, ומאפשר להזמין את המחלקה בטווחי משקל שונים ועם מיכלי הזנה בקיבולות מותאמות אישית לצרכי הלקוח.

לצפייה בעלון המידע.

למידע נוסף באתר הספק.

 

תיאור

מחלקת ווליומטרית CALYBRA של Artezen – פתרון מקצועי לחלוקה אחידה של בצק

המחלקת ווליומטרית CALYBRA מהווה כלי חיוני בתעשיית האפייה והקונדיטוריה, ומיועדת לחלוקה מדויקת של בצק לחתיכות במשקל אחיד באופן רציף. המכונה, המוכרת גם כ”שוקלת” בלשון האופים, מציעה פתרון אידיאלי למאפיות ולמפעלי קונדיטוריה המייצרים לחמים, פיצות ומוצרים נוספים בקווים רציפים.

הCALYBRA מציעה יכולת עבודה עם מגוון רחב של סוגי בצקים, כולל בצקים קשים, רכים, פיצה, ללא גלוטן ועוד, ומבצע חלוקה מדויקת גם בבצקים עם תכולת מים של 45%-80%. ייחודה של המחלקה טמון ביכולת לעבוד ללא שמן, מה שמפחית את השפעת השמן על מרקם הבצק ומסייע לשמור על איכות המוצרים. בנוסף, השימוש במכונה חוסך אלפי שקלים בשנה, שכן אין צורך בשמן לתפעול השוטף.

העיצוב הקומפקטי של מחלקת ה-CALYBRA מעניק גמישות מרבית בתהליך הייצור, ומאפשר להזמין את המחלקה בטווחי משקל שונים ועם מיכלי הזנה בקיבולות מותאמות אישית לצרכי הלקוח.

לצפייה בעלון המידע.

למידע נוסף באתר הספק.

 

הניסיון שלנו – היתרון שלכם!

עם ותק של עשרות שנים בענף המאפיות והקונדיטוריות, אנו מספקים פתרונות טכנולוגיים מתקדמים ומותאמים אישית, בליווי מקצועי לאורך כל הדרך. אנו שותפים להצלחת העסק שלכם — מהייעוץ הראשוני ועד להטמעת הציוד והשירות השוטף

מחלקת ווליומטרית | CALYBRA EXPRESS

תיאור

מחלקת ווליומטרית CALYBRA של Artezen – פתרון מקצועי לחלוקה אחידה של בצק

המחלקת ווליומטרית CALYBRA מהווה כלי חיוני בתעשיית האפייה והקונדיטוריה, ומיועדת לחלוקה מדויקת של בצק לחתיכות במשקל אחיד באופן רציף. המכונה, המוכרת גם כ”שוקלת” בלשון האופים, מציעה פתרון אידיאלי למאפיות ולמפעלי קונדיטוריה המייצרים לחמים, פיצות ומוצרים נוספים בקווים רציפים.

הCALYBRA מציעה יכולת עבודה עם מגוון רחב של סוגי בצקים, כולל בצקים קשים, רכים, פיצה, ללא גלוטן ועוד, ומבצע חלוקה מדויקת גם בבצקים עם תכולת מים של 45%-80%. ייחודה של המחלקה טמון ביכולת לעבוד ללא שמן, מה שמפחית את השפעת השמן על מרקם הבצק ומסייע לשמור על איכות המוצרים. בנוסף, השימוש במכונה חוסך אלפי שקלים בשנה, שכן אין צורך בשמן לתפעול השוטף.

העיצוב הקומפקטי של מחלקת ה-CALYBRA מעניק גמישות מרבית בתהליך הייצור, ומאפשר להזמין את המחלקה בטווחי משקל שונים ועם מיכלי הזנה בקיבולות מותאמות אישית לצרכי הלקוח.

לצפייה בעלון המידע.

למידע נוסף באתר הספק.

 

מחלקת ווליומטרית | CALYBRA EXPRESS

תיאור

מחלקת ווליומטרית CALYBRA של Artezen – פתרון מקצועי לחלוקה אחידה של בצק

המחלקת ווליומטרית CALYBRA מהווה כלי חיוני בתעשיית האפייה והקונדיטוריה, ומיועדת לחלוקה מדויקת של בצק לחתיכות במשקל אחיד באופן רציף. המכונה, המוכרת גם כ”שוקלת” בלשון האופים, מציעה פתרון אידיאלי למאפיות ולמפעלי קונדיטוריה המייצרים לחמים, פיצות ומוצרים נוספים בקווים רציפים.

הCALYBRA מציעה יכולת עבודה עם מגוון רחב של סוגי בצקים, כולל בצקים קשים, רכים, פיצה, ללא גלוטן ועוד, ומבצע חלוקה מדויקת גם בבצקים עם תכולת מים של 45%-80%. ייחודה של המחלקה טמון ביכולת לעבוד ללא שמן, מה שמפחית את השפעת השמן על מרקם הבצק ומסייע לשמור על איכות המוצרים. בנוסף, השימוש במכונה חוסך אלפי שקלים בשנה, שכן אין צורך בשמן לתפעול השוטף.

העיצוב הקומפקטי של מחלקת ה-CALYBRA מעניק גמישות מרבית בתהליך הייצור, ומאפשר להזמין את המחלקה בטווחי משקל שונים ועם מיכלי הזנה בקיבולות מותאמות אישית לצרכי הלקוח.

לצפייה בעלון המידע.

למידע נוסף באתר הספק.

 

מוצרים קשורים: